Várják Önt a vendégbarát Heves Megyei Falusi Turizmus vendégfogadói...

Észak- Magyarország hazánk turisztikai látnivalókban leggazdagabb vidéke, amelynek egyik vonzerejét Heves megye kínálja, komplex szolgáltatást nyújtó falusi vendégváró Portákon és zamatos bort kínáló borospincékben. Itt emelkedik az ország legmagasabb csúcsa, a síelők paradicsoma; a Kékes-tető, de térségünkben találjuk a madárvilágáról és gazdag halállományáról híres Tisza Tavat és a kanyargós Tiszát, amely mentén több mint 150 minősített napraforgós ház várja kedves Vendégeinket. A „falusi vendégasztalnál” a tájjellegű ételeink mellé ajánljuk a szőlőhegyeken termelt tüzes borokat, az Alföld friss gyümölcseit és bio-termékeit.

A Mátra és a Bükk hegység által körbezárt völgyekben, további 400 virágos falusi háznál kínáljuk a 2-4 napraforgós szálláshelyeket, az öko-turizmust, ahol lovas tanyák, kisállat simogatók, vadaskertek várják a hazai-és külföldi turistákat. A műemlékeiről híres Eger várostól, már 8-10 percre fekvő falvakban, hegyi túrákon természet közeli- és sport élményekben részesülhetnek, ahol a jó levegő, a gyógyvizeink elősegítik a rekreációt, a feltöltődést. Kulturális- hagyományőrző rendezvényeink, vallási ünnepeink, zenei fesztiváljaink, színházi esték, minden évszakban kínálnak programot, a fiatalok és idősebb célközönség számára is.

Ha Ön családias, nyugodt és élményekben gazdag üdülést és kikapcsolódást keres, válassza falusias környezetben fekvő napraforgós szálláshelyeinket, vendégházainkat, apartmanjainkat és bővülő agro-turisztikai szolgáltatásainkat, ahol feledhetetlen napokat tölthet el, mérsékelt árakon.

Kellemes böngészést!
Heves Megyei
Falusi Turizmus Egyesület

Az Egyesület Alapszabályát itt olvashatja.

Az Egyesület 2015 évi egyszerűsített beszámolója és Közhasznúsági mellélete itt olvasható.